STORY #4: op zoek naar de perfecte fabrikant

Toen we eind 2021 begonnen met het zoeken naar de juiste fabrikant, waren we het er allemaal over eens dat we een product wilden creëren dat niet alleen van hoge kwaliteit was, maar ook duurzaam. Al snel kwamen we erachter dat de toekomst van ons merk sterk afhankelijk was van onze keuze voor een fabrikant.

Dus deden we ons onderzoek, schreven naar meer dan 60 fabrikanten en vlogen uiteindelijk naar de prachtige stad Porto. Een van de fabrikanten die we daar ontmoetten leek de perfecte fit. 

Ze hadden ook nog eens het Ecocert Greenlife-certificaat – een solide bewijs van hun toewijding aan duurzaamheid – en maakten onze samples precies zoals we ze hadden bedacht. Het Ecocert Greenlife-certificaat is een internationaal erkend certificaat dat verifiëert dat een product is geproduceerd in overeenstemming met strenge normen voor biologische landbouw. Dit betekent het volgende:

  • Milieubescherming en behoud van biodiversiteit;
  • Verbod op synthetische pesticiden, meststoffen en andere schadelijke chemicaliën;
  • Traceerbaarheid van boerderij tot eindproduct;
  • Eerlijke behandeling van werknemers met eerlijke arbeidsomstandigheden.
 

Door te kiezen voor Ecocert Greenlife-gecertificeerde producten zoals die van ons, kunt u erop vertrouwen dat u een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde aankoop doet.

Looking good?